Bienal de Flamenco 2012

De Bienal de Flamenco van Sevilla is al actief sinds 1979 en je mag wel aannemen dat het het belangrijkste Flamenco festival ter wereld is. Even ter zijde, bienal betekent tweejaarlijks.

Dit jaar wordt de Bienal de Flamenco voor de 17e keer georganiseerd en het thema is: 'De cuerpo y alma'. Dat betekent vrij vertaald 'in lichaam en geest'.

Van 3 tot en met 30 september 2012 zullen er in totaal 78 voorstellingen worden gegeven, op verschillende lokaties. Zo heb je het Teatro Maestranza, Teatro Lope de Vega, Teatro Central, Teatro Alameda, Hotel Triana, maar ook nieuwe podia zoals het CICUS, het auditorium van FIBES (het congrescentrum van Sevilla). Bovendien worden er gratis voorstellingen georganiseerd in straten en op bekende pleinen. Via deze link open je het officiële pdf met het hele flamenco programma in de openlucht.

Tijdens het Bienal de Flamenco van 2012 worden er ook verschillende andere flamenco activiteiten georganiseerd door particuliere instellingen. Denk hierbij aan exposities, projecties, nachten in het Teatro Quintero, conferenties, cursussen, prijzen en presentaties. Deze behoren tot het paralel programma van de Bienal de Flamenco, ook van 3 tot en met 30 september.


De kaartverkoop start vanaf 1 juni, zie voor een programa overzicht deze website: www.labienal.com/programa

Tickets zijn verkrijgbaar via internet en vanaf 1 september in alle Flamenco gelegenheden van de Bienal.
Korting! Als je je tickets koopt vóór 10 juli 2012 krijg je 10% korting op je entreekaartje en van
11 juli tot en met 10 augustus wordt er 5% minder in rekening gebracht.

Wees er dus maar snel bij want dit festival is zeker weten snel uitverkocht!
http://www.generaltickets.com/sevilla
http://www.teatrolopedevega.org/



Bienal de Flamenco 2012


Geen opmerkingen:

Een reactie posten