Copa de Cava: Spaanse champagne |
Als entree staan er op tafel:
-Spaanse ham (Jamón Serrano), Manchego kaas en andere Spaanse worstsoorten als Caña de Lomo en Salchichón ibérico.
- Gambas
Voorgerechten
- Revuelto de bacalao con patatas finas (Kabeljauw omelet met chips).
-Gefrituurde gerechten o.a. vis, vlees en groenten: Adobito de Cazón, Croquetitas de Cola de Toro, Choquitos y verdurillas de temporada.
Hoofdgerecht:
-Solomillo Iberico en Brandy, hechos en salsa de Mostaza suave con patatas panaderas horneadas (iberische filet in Brandy met zachte mosterdsaus en geroosterde aardappeltjes).
Dessert:
- Mouse de Chocolate casero y otros especialidades caseras (zelfgemaakte chocolademousse en andere Kerstdelicatessen).
Ter afsluiting:
-Copa de Cava (Champagne) en koffie
Hmmm! Lekker eten kunnen de Sevillianen goed :-)
Vanuit Sevilla: Fijne Feestdagen en een Gezond 2013
Geen opmerkingen:
Een reactie posten